Voor informatie en boekingen:

Jonas & Friends
Liesbeth Grimbergen / Frans Schouten
Domselaerstraat 51-1
1093 JP Amsterdam
Tel + fax: 020- 6939191
Mobiel: 06- 26368514
E-mail: info@jonasandfriends.nl

 

 

 

Inhoudingsplichtigenverklaring nr: 146/808389257

BTW nummer: NL 808389257 B01

Kamer van Koophandel nr: 34125686

Bic-code: INGBNL2A

IBAN nr.: NL15INGB0002932642

Optiesysteem

Wanneer u eventueel geïnteresseerd bent om Jonas & Friends op een bepaalde datum te boeken, dan kunt u geheel vrijblijvend een optie plaatsen. Deze optie is twee weken geldig. U heeft dan altijd het eerste recht om te boeken. Zijn deze twee weken verstreken en hebben wij nog geen andere aanvraag, dan blijft de optie gewoon staan. Hebben wij wel binnen de optietermijn van twee weken een andere aanvraag, dan nemen wij altijd kontakt met u op.

Opties hoeven dus niet verlengd te worden. Met name bij grote partijen kan dit handig zijn, want deze zijn zelden in twee weken rond. Belangrijk is wel dat opties die niet doorgaan ook geannuleerd worden.

Festivals: Het hierboven beschreven optiesysteem geldt niet voor onze activiteiten op het gebied van straattheater, op festivals en andere buitenevenementen. Hier noteren we alle aanvragen die binnenkomen. Degene die het optreden het eerst definitief kan toezeggen, kan de betreffende datum boeken.

Tarieven

VOF Jonas & Friends is in het bezit van een Inhoudingsplichtigenverklaring Artiesten en werkt derhalve op uitkoopbasis. Een uitkoopsom is een bedrag inclusief alle belastingen, premies en reiskosten. Behalve de 6% BTW is alles inclusief. Er komen dus geen andere kosten meer bij. Als VOF zorgen we zelf voor alle afdrachten.

Wanneer een opdracht bevestigd is ontvangt u van ons vooraf een contract en een factuur. Het totaalbedrag dient uiterlijk 7 dagen voor het optreden op de rekening van Jonas & Friends te staan.

Omdat wij werken met bureaukortingen betaalt de klant, bij een theater- of evenementenbureau, normaliter hetzelfde als wanneer hij ons rechtstreeks benadert.