De Toekomstkrant

De toekomstkrant; ...“Dames en heren…SPECIALE EDITIE…SPECIALE EDITIE…”

Wilt u uw gasten een blik in de toekomst van uw bedrijf gunnen? Wanneer u een kant en klare krant verzorgt kan Jonas & Friends die tijdens het evenement op een wervende wijze aan de man brengen. Met luide stem en gekleed in aangepaste kostuums zorgen deze krantenjongens er voor dat de gasten in no time het toekomstnieuws tot zich kunnen nemen!

Ontvangstact 'The brother of Mr. Spock'

Wanneer de gasten bij de locatie van het futuristische evenement arriveren, worden zij ontvangen door een buitenaardse gastheer. Hé, die vreemde gelaatskleur, die merkwaardige oren en ogen…is dat niet onze vriend uit Star Trek, Mr. Spock?? Bijna goed, we laten u kennis maken met zijn broer! De manier waarop hij communiceert, zonder woorden, met onbekende gebaren en vreemde klanken, is niet bepaald aards. Hij probeert in ieder geval duidelijk te maken dat ze in dit stukje van de Melkweg een bijzondere avond te wachten staat…

Animatie act; De Ziener

De ziener kan met behulp van zijn computergestuurde waarzegbol in de toekomst kijken. Hiermee voorspelt hij hoe over enige tijd de financiële toekomst van de gasten er uit zal zien. En hij biedt ze aan het lot in eigen hand te nemen, want ze kunnen hun toekomstige financiële situatie ter plekke verbeteren. Ze doen mee aan een gokspel waarbij ze veel geld kunnen verdienen zonder zelf een cent in te zetten.

Een act die Jonas steeds met één van de gasten speelt, maar waar zich snel een kring mensen omheen verzamelt. En steevast is er bij de ontknoping van deze animatie act een bulderende lach te horen…!

De Bionische man

Een futuristische act die niet mag ontbreken. De bionische man, half mens, half robot, passeert op zijn elektrokar. Hij spreekt met zijn robotstem, omgeeft zich met mysterieuze rook en heeft allerlei licht- en computereffecten. Het publiek vraagt zich altijd weer af; wordt deze securitymedewerker nu wel of niet op afstand bestuurd? In de lichtkrant kunnende aangepaste teksten worden geprogrammeerd.

Dus opgepast; hij houdt tijdens zijn ronde ook ú in de gaten…