Klein Entertainment

Naast de veel gespeelde 'grotere' mobiele acts kan een animatieprogramma aangevuld worden met één of meerdere 'kleinere' animatie acts. Soms vraagt een specifieke situatie om een act uit het programma 'Klein entertainment'. Bijvoorbeeld wanneer dit thematisch gezien goed aansluit of wanneer zich een praktische toepassing voordoet als het aankondigen van een spreker, het verwijzen van gasten, het openen van een buffet, of...

 

 

Ontvangstact 'De Galaportier'

Entree-act De galaportier; in sommige situaties is het gepast een ontvangstact neer te zetten die wat bescheidener is, maar wel net een vrolijke noot brengt.

Deze stijlvol uitziende, rijkelijk met goud behangen galaportier is bijzonder gastvriendelijk en weet de gasten met een glimlach over de drempel te krijgen. Met zijn onverwacht verschijnende uitschuifhand heet hij de gasten persoonlijk welkom. Hij is charmant, uitermate beleefd maar heeft vooral iets heel eigens.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten en wanneer er maar af en toe iemand arriveert op een evenement, is dit een bijzonder geschikte ontvangstact.

Walkact 'De Ziener'

Walkact 'De Ziener'; wie is er niet benieuwd hoe zijn financiële situatie er in de nabije toekomst uit zal zien?

De ziener verschijnt bij de gasten aan tafel om die met behulp van zijn computergestuurde waarzegbol te voorspellen. En hij constateert dat die financiële situatie beter kan. Gelukkig biedt de ziener een kans het lot gunstig te beïnvloeden. Van zijn opdrachtgever, zo vertelt hij, heeft hij geldprijzen mee gekregen die de gasten kunnen winnen. Maar ze hebben vaak niet in de gaten dat ze een variant op ‘balletje-balletje’ spelen. Een kansloos spel… met een verrassend einde!

Een leuke animatie act om met een groepje mensen te spelen. Hiervoor hoeven de gasten niet noodzakelijkerwijs aan tafel te zitten. De ziener draagt z’n speeltafel met zich mee.

Vioolspelende marionet begeleid door zingende zaag

U kunt natuurlijk een traditioneel strijkkwartet inhuren, maar misschien valt ook eens te denken aan een theateract waarbij klassieke muziek op een hele andere manier gebracht wordt. Mooi uitgelicht staat, naast of op een buffet, of bij de entree van een zaal, een vioolspelende marionet pop klassieke muziek te spelen, live begeleid door de zingende zaag.

Een bijzondere combinatie, gebracht door opvallend geklede spelers. Een animatie act die met name geschikt is voor een stijlvolle ambiance.

Walkact 'klassieke butler'

Een klassieke butleract; op en top in jacket begeeft de butler zich tussen de gasten. Met zijn bel en omroephoorn maakt hij de gasten er op attent dat ze zich moeten gaan verplaatsen. Dan spoedt hij zich weer naar de andere zaal om de gasten te vermaken tot het programma daar gaat beginnen. Met een vreemd gevonden voorwerp en wat andere kleine gimmicks heeft hij gegarandeerd de lachers op z’n hand. Een subtiele butleract die voor de nodige hilariteit zorgt...

Animatie act 'De stadsomroeper'

Animatie act 'De stadsomroeper'; goede genade… wat is dat voor een geluid? De stadsomroeper komt al ratelend de ruimte binnen. Dit maakt zoveel geluid dat de zaal snel stilvalt. Dan rolt hij zijn perkamenten rol uit en draagt op declamerende wijze een speciaal op de gelegenheid en op rijm geschreven tekst voor.

Een functionele animatie act, kort en krachtig. Heel geschikt om eens op een andere manier speeches aan te kondigen, buffetten te openen, gasten te verzoeken zich naar een andere ruimte te begeven, etc, etc.