Ontvangstact 'Special effect aap Benjamin'

Entree-act Benjamin; aap of acteur… Hollywoods specialisten op het gebied van special effects ontwikkelden de meest geavanceerde aap creaties voor de Amerikaanse filmindustrie. Een Nederlands special effect team is met deze know how de uitdaging aangegaan een aap te bouwen die de werkelijkheid heel dicht benadert. Met name door de verfijnde gezichtsmechanieken, verlengde bewegende armen, speciaal ontwikkelde lenzen en een nagenoeg levensechte huid is de verwarring compleet.

Bij aankomst worden de gasten ontvangen door piccolo-aap Benjamin. Een levensgrote aap op een hutkoffer. Terwijl zijn oppasser hem nauwlettend in de gaten houdt, neemt zijn instinct zo nu en dan de vrije loop. Hij is wat ondeugend en vooral levensecht. Dat zorgt voor de nodige hilarische situaties. En gasten speculeren vaak nog de hele avond; was hij nu echt of niet?…

Deze ontvangstact is als entertainmentact bijzonder geschikt voor feestelijke gelegenheden en bij voorkeur voor grotere groepen gasten. Voor velen één van de meest bijzondere animatie acts van Jonas & Friends.

Tip

Apetrots?

Bij een speciale aanleiding kan er een bord geplaatst worden met een aangepaste tekst, bijvoorbeeld: ‘Apetrots op het 25-jarig jubileum'.

Give-away!

Nog op zoek naar een leuke give-away? Huur een fotograaf in, zet de gasten met Benjamin op de foto en geef de foto mee bij vertrek.