Straatanimatie 'The English guard'

Tijd voor wisseling van de wacht. Hij had allang op het paleis moeten zijn. Een navigatiesysteem zou geen overbodige luxe zijn geweest, want hij is flink uit koers geraakt. Met zijn mobiele wachthokje is hij nog wel even onderweg. Maar gelukkig zijn er altijd weer behulpzame  voorbijgangers die hem de weg wijzen. Overigens kan hij het nog wel even uitzingen, zijn wachthokje is uitgerust met allerhande praktische voorzieningen. Als tenminste alles naar behoren blijft functioneren. Want zijn diepgewortelde Engelse tradities eisen van tijd tot tijd hun tol. Snel laat hij zich niet van de wijs brengen, want te laat of niet, als het tijd is voor ‘a cup of tea’ kan alles en iedereen  hem even gestolen worden. Walking act 'The English guard; een straattheater act die niet onopgemerkt zal blijven...

Info

Praktische informatie

* De English guard wordt veelal gespeeld als straattheater act op festivals en is dan ook vnl. geschikt voor buitensituaties.

* Verzoek aan de organisatie: graag een hoge overkapte  ruimte regelen op straatniveau voor het opbouwen van het koninklijk mobiel met wachthokje.