Ontvangstact Benjamin

Dat de gasten op weg naar het junglefeest bij de ingang een aap zien zitten is nog voor te stellen en tot daar aan toe. Maar dat ze dat beest op die hutkoffer nu zo neer moeten zetten dat je er vlak langs moet..! Het is dat hij nog aan een touw vastzit en dat de oppasser hem redelijk onder controle heeft. Maar af en toe kan ook zíj niet voorkomen dat hij zijn ondeugende neigingen de vrije loop laat. En gasten blijven vaak nog lang speculeren; was hij nu echt of soms toch niet?

Door het geavanceerde special-effect masker, de verlengde, op afstand bedienbare armen, de speciaal ontwikkelde apenlenzen en het echt lijkende apen gekrijs worden heel veel mensen op het verkeerde been gezet!

Een ontvangstact die goed is voor de meest hilarische situaties...

'Crocodile Dundee'

De gasten waren nog zo gewaarschuwd, blijf op de paden, want er kunnen nog wilde dieren rondlopen. Maar er blijkt toch weer iemand te zijn die deze waarschuwing in de wind heeft geslagen. Een enorme krokodil heeft zich vergrepen aan één van de gasten. Gelukkig is het drie meter lange beest gevangen door een beroepsmatige krokodillenvanger. Maar was hij hiermee nu nét te laat of nét op tijd, want uit de bek van de krokodil komt een arm die nog beweegt…!

De krokodillenvanger loopt door het publiek om zijn vangst te tonen en vraagt het publiek de arm eens goed te bekijken. Herkennen ze die? Mist iemand misschien zijn partner of collega?

Tropenagent

Het geluid van een naderende politiesirene…, gehinnik van een paard… het knarsen en piepen van katrollen en tandwielen…Als u dit hoort maak dan ruim baan, want dan nadert op HET STALEN ROS tropenpolitie te paard! Immers, in de tropische hitte kunnen de gemoederen snel oplopen. Onze tropische diender is er dan om alles in goede banen te leiden.

HET STALEN ROS is een mechanisch aangedreven paard met allerlei vernuftige mechanica en elektronische snufjes. Daarmee krijgt dit ros een heel eigen karakter en vooral eigenzinnige trekjes…Niet minder eigenzinnig is de diender die er op rijdt van de bereden politie. Hij zal  op geheel eigen wijze garant staan voor allerlei dienderfratsen.

 

'Harley Jr. tropen'

De mini-motor heeft voor deze gelegenheid een echte tropenlook gekregen. Op de motor rijden twee personages met een wit masker, een flinke neus en een ontwapenende blik. Hun kleding is helemaal aangepast aan de omstandigheden in de jungle. Zijn ze getuige hun kaart van Afrika op weg naar verre tropische oorden? Of doen ze soms mee aan de rally Parijs-Dakar?

Als ze binnen komen rijden zijn ze even verbaasd als het publiek. Zijn ze op de goede weg? Als ze verder rijden op hun veel te kleine, ( elektrische) tropenmotor willen ze nog wel eens precies tegelijkertijd reageren op het publiek. Ook onderbreken ze hun rit regelmatig voor het spelen van een korte theaterscene. Deze maskerfiguren staan dan ook garant voor het nodige vermaak...

Voodookunstenaar

Nee, dit is geen traditionele goochelaar want hij heeft zijn kunsten geleerd bij medicijnmannen in Donker Afrika. En hij toont graag bij u aan tafel enkele echte voodoo-kunsten die hij daar onder de knie heeft gekregen. U gelooft niet in bovennatuurlijke krachten? Na het kijken naar deze act misschien nog steeds niet, maar vermakelijk was het wel!