Kerstact; 'Het kleinste kerstorgeltje ter wereld'

Zoekt u voor de kersttijd weer eens iets heel anders? Jonas & Friends laat de echte kerstklassiekers klinken uit…HET KLEINSTE KERSTORGELTJE TER WERELD…!

Het minuscule orgeltje is nog geen twee centimeter groot en draait echt! Het welbekende draaiorgelaapje heeft daarentegen geheel tegenovergestelde proporties. En hoewel aap Benjamin het mansen met zijn centenbakje helemaal onder de knie heeft, richt hij zich soms liever op andere zaken. Zodra hij door het publiek wordt afgeleid, maakt hij met zijn apenstreken dankbaar van de aandacht gebruik. De opvallend uitziende orgelvrouw verplaatst haar kar met Benjamin en het piepkleine orgeltje door het winkelcentrum of over de kerstmarkt en probeert hem nog enigszins onder controle te houden… 

Deze kerstact is als straatanimatie helemaal passend bij deze donkere dagen van het jaar, maar weer eens iets heel anders dan een kerstman of kerstkoor.

info

Praktische informatie

* Normaliter spelen we binnen een tijdsbestek van vier uur,  3 sets. I.v.m. de lange opbouwtijd van aap Benjamin spelen we weliswaar binnen dezelfde tijdsduur, 2 langere sets van 70 min.

* Kleedruimte noodzakelijk, bij voorkeur met wasgelegenheid.