Officiële handeling met motoragent en kluis

Hét voorwerp waarmee een nieuw pand geopend wordt of een bijzonder kado dat wordt aangeboden, is vanzelfsprekend van onschatbare waarde. Daarom wordt de gouden sleutel/ chipcard/ kado o.i.d. onder escorte aangevoerd. Wanneer de directeur (burgemeester,…) de sirene in werking stelt komt er een motoragent in nostalgische motorkleding op zijn mini-motor aangereden. Achter zijn motor met zwaailicht hangt een aanhangwagen met daarop een zware brandkast. Samen met de directeur gaat de agent de cijfercombinatie te lijf. Wanneer het ze gelukt is de brandkast te openen, ligt daar het kado of het voorwerp waarmee het pand officieel geopend kan worden!

Een act waar op, naast de hierboven beschreven versie, nog vele andere varianten mogelijk zijn. Wij denken graag mee over een passende invulling voor uw evenement.

Tip! Deze productie kan in veel gevallen ook uitgebreid worden met  een sabreur en een bijzonder champagnemoment. Informeer naar de mogelijkheden voor een dergelijke officiële handeling.

Info

Praktische informatie

  • Er dient een geluidsinstallatie met geluidstechnicus aanwezig te zijn.
  • De motoragent moet zich vooraf in de buurt van de openingshandeling, niet zichtbaar voor het publiek, op kunnen stellen.
  • De motor met brandkast heeft een grote draaicirkel en zal met de brandkast goed zichtbaar bij bijvoorbeeld een podium aan moeten komen. Hiermee dient bij de inrichting van de ruimte rekening gehouden te worden.
  • Meestal kan de motor niet het podium oprijden. Daarom zal het één en ander zich voor het podium afspelen. Daarom is deze variant alleen geschikt wanneer het publiek hier voldoende zicht op heeft.
  • In de kluis kunnen voorwerpen mee genomen worden. Wanneer dit bijvoorbeeld een bord/cheque/enveloppe is mag dit bepaalde afmetingen te boven gaan. Bij 30 cm breed, een maximale lengte van 70 cm. Bij een breedte van max. 34 cm!, een lengte van 60 cm. Een ronde koker kan een max. doorsnee hebben van 8,5 cm en een lengte van 70 cm. Andere voorwerpen graag in overleg.
  • Daar waar gebruik gemaakt wordt van special effects en vuurwerkeffecten wordt samengewerkt met erkende toeleveranciers die bekend zijn met de inhoud van de productie.