Info

Praktische informatie mobiele acts

 Tijdsduur:

*  Bedrijfsevenementen:  Binnen een tijdsbestek van 4 uur, kan met een vast uurtarief verlengd worden. Hoeveel en welke entertainmentacts er gespeeld worden is daarbij niet van invloed op het tarief. 

* Beurzen: Beursacts worden binnen een tijdsbestek van 5 uur gespeeld. Er kan met een vast uurtarief verlengd worden.

* Straattheaterfestivals en overige buitenevenementen: Festivalacts worden binnen een tijdsbestek van 3,5 uur gespeeld.

 

Minimum aantal gasten: 

Bij het spelen van mobiele animatie acts op bedrijfsevenementen gaan we uit van minimaal 100 personen . Bij minder gasten graag overleg.

 

Aantal acts:

* Het aantal animatie acts op bedrijfsevenementen varieert normaliter van 1 tot 3 acts. Afhankelijk van de grootte van het evenement en de invulling van het programma.

* Op straattheaterfestivals en andere buitenevenementen spelen we doorgaans met 1 walk-act.

 
Karakter van de acts:
Stijlvolle acts met een subtiele vorm van humor. Op grotere bedrijfsfeesten worden mobiele acts gespeeld met een groot bereik,  veelal passerende blikvangers met special effects. Bepaalde animatie acts kunnen ook functioneel ingezet worden, bijvoorbeeld voor aankondigingen, verwijzen van gasten etc. Ook spelen we met diverse thema acts als winteracts en kerstacts, jungle acts en Engelse acts. 

 

Praktisch:

* Voor binnenlocaties:  de objecten die in de diverse animatie acts gebruikt worden zijn geheel demontabel , niet te breed voor gangpaden en niet te hoog voor een deuropening. Wel is op locaties met meerdere verdiepingen een lift gewenst.

 

Aanpassen van acts:

Voor beurzen en andere promotiedoeleinden lenen diverse animatie acts lenen zich prima voor aanpassingen met logo's van een bedrijf, slogans, etc.

 

Animatie acts  in combinatie met andere programma’s:

Bij het verzorgen van een openingsact kan tegen een aantrekkelijk tarief aanvullend één of enkele mobiele animatie acts geboekt worden.