Visuele comedy act; 'Fun with the Bee Brother(s)'!

Zoeklichten doorklieven het duister…sirenes en mitrailleurschoten klinken in de verte. Back in town; één van de Bee Brothers die zich van zijn beste criminele kant laat zien. Tijdens een wervelende act wordt de verleiding van geld, drank en vrouwen meer dan eens te groot en bent u getuige van tal van criminele behendigheden.

Met een knipoog naar de Blues Brothers krijgt u tijdens deze niet gesproken visuele comedy-act een exclusief kijkje achter de schermen van kraakmethoden en maffiapraktijken. Mime, practical jokes, magic, puppets en meer…

 

Duur: afhankelijk van de situatie min. 20 min. en max. 30 min. Er is ook een langere versie van 45 min. beschikbaar.

Geschikt voor: festivals, personeelsfeesten, variététheaters, cruiseschepen, huiskamertheater etc. 

Aantal spelers: 2, t.w. 1 hoofdrolspeler + 1 ondersteunende speler/techniek

 

 

 

info

praktische informatie

  • Voor festivals is een eigen kleinere geluidsinstallatie beschikbaar. Op bedrijfsevenementen en in theaters kunnen we inprikken op een al aanwezige installatie. In dat geval hebben we muziek op USB sticks. We kunnen ook twee eigen MP3 afspeelapparaten meenemen. Andere mogelijkheden in overleg.
  • Wanneer er geen of moeilijk stroom voorhanden is kan onze eigen geluidsinstallatie ook op accu's werken.
  • De voorstelling kan op een klein oppervlak gespeeld worden (3x4 meter) of op ruimere buitenlocaties optioneel met decor. Doordat het decor wordt   bevestigd aan de auto is een speelplek van 7x5 meter gewenst.