'Het Stalen Ros'

Een mechanisch aangedreven paard en een acteur met een staart; samen vormen zij de mobiele eyecatcher van Jonas & Friends, ‘HET STALEN ROS’.

Met een knipoog naar vervlogen tijden en geïnspireerd door de boeken van Jules Verne is het paardmobiel uitgevoerd met nostalgisch vormgegeven technologie.

Kkrrr…knarrss…katrol 1 en tandwiel 3 zetten zich in beweging… De katrollen, raderen en overbrengingen zorgen er voor dat er van alles beweegt en bediend kan worden. Zelfs het hoofd van het paard gaat op en neer!

Briesss…huhuhhh…rook uit de neusgaten… Allerlei verborgen elektronische snufjes geven HET STALEN ROS een heel eigen karakter en vooral eigenzinnige trekjes. Behalve dat hij briest en hinnikt wil hij nog wel eens op ongelegen momenten zijn behoefte doen…flatjzzzz…

Op HET STALEN ROS…politie te paard! Deze agent van de bereden politie heeft van alles in petto; alcohol- en veiligheidscontroles, het op geheel eigen wijze in goede banen leiden van het verkeer, een merkwaardig opsporingsbevel en andere subtiele dienderfratsen. En o ja, die promotie? Dat zal hem vast een keer lukken…

HET STALEN ROS; het paard dat je gewoonweg niet in de gang kunt laten staan!

 

Info

Praktische informatie

  • Mobiele act 'HET STALEN ROS' is geschikt voor bedrijfsfeesten, als beursact en als straatanimatie op festivals en andere publieksevenementen.
  • Door de beperkte omvang en wendbaarheid is deze animatie act vrijwel overal speelbaar, ook op kleinere partylocaties.
  • Voor speciale gelegenheden kan HET STALEN ROS ook door andere personages dan de nostalgische politieagent bereden worden.
  • HET STALEN ROS kan ook aangepast worden aan specifieke wensen en uiteenlopende situaties, bijvoorbeeld d.m.v. audio en tekstbordjes.Voor evenementen in België kan het kostuum worden uitgerust met belgische politie-emblemen